L’alcalde de Martorell, Xavier Fonollosa, es va reunir divendres amb el conseller en funcions d’Empresa i Ocupació, Felip Puig, per demanar suport institucional del govern de la Generalitat vers la situació complicada que viuen empreses del municipi com Solvay o Seat
En la reunió, el conseller Felip Puig va assegurar un compromís total amb l’empresa Solvay i els seus treballadors, i va afirmar que “es tracta d’un conflicte generat pel govern de l’Estat”. Puig va sentenciar que “creu en la continuïtat de Solvay”, però va afegir que “la decisió de l’Estat sobre el sistema elèctric ha fet que pugui perillar la presa de decisions en les inversions”.

El conseller espera que “la situació es pugui reconduir l’any vinent”. Va assegurar que Solvay no es tancarà i va voler transmetre un missatge d’esperança i tranquil·litat.

També ho va mantenir així l’alcalde Fonollosa, qui va recordar que “per Martorell és important que es treballi de manera conjunta i que, tant el Govern com l’Ajuntament, caminin en una mateixa direcció”.

Pel que fa Seat, el conseller d’Empresa i Ocupació considera que és “una víctima del grup Volkswagen” i s’intentarà que l’impacte sigui el menor possible.

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here