Pérez Moya, diputat d’Iniciativa per Catalunya Verds i membre del grup parlamentari d’IU, ICV-EUiA, CHA: L’Esquerra Plural, va assegurar ahir que “el balanç del treball realitzat no pot ser més satisfactori, hem plantejat i defensat un rescat social per a la ciutadania davant les polítiques de retallades del Partit Popular”

El diputat pratenc d’ICV al Congrés, Josep Pérez Moya, creu que L’Esquerra Plural “ha plantejat un rescat social davant les polítiques de retallades del PP”. 

Pérez Moya, va fer aquestes declaracions en el transcurs d’una roda de premsa celebrada ahir al Congrés en la qual juntament amb Alberto Garzón i Cayo Lara, va fer balanç de la seva tasca a la Cambra baixa al llarg de la Xa Legislatura que ahir va finalitzar. 

“La nostra ha estat la veu dels progressistes i de la gent d’esquerres que no ha deixat de defensar els drets que els ciutadans han vist retallats amb l’excusa de la crisi” va apuntar el diputat ecosocialista.

D’altra banda, Pérez Moya va recordar que “L’Esquerra Plural també ha plantat cara al PP quan ha intentat anul·lar la plurinacionalitat i el plurilingüisme de l’Estat”. “Que aquest grup parlamentari –va afegir- hagi defensat la necessitat de celebrar un referèndum a Catalunya és una cosa que ens omple d’orgull, no deixarem de recordar-ho i deixa en evidència la desídia i la irresponsabilitat d’altres grups”. 

Pérez Moya va concloure la seva intervenció mostrant-se “tremendament satisfet” per la intensa activitat realitzada per l’Esquerra Plural i va subratllar que “ha estat tot un honor haver format part d’aquest grup parlamentari”.

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here