Avui dijous 29 d’octubre, a les 11:00h, a l’escola La Guardia de Sant Vicenç dels Horts; el Fòrum Social del Baix Llobregat realitzarà una roda de premsa per demostrar el seu rebuig davant les retallades que han patit les famílies de la comarca aquest 2015, en relació a les beques menjador. A més, s’anunciarà una concentració davant dels Serveis Territorials d’Ensenyament de la comarca, el proper 5 de novembre

El Fòrum Social del Baix Llobregat vol mostrar el seu rebuig davant les retallades que han sofert les famílies de la comarca aquest any en relació a les Beques Menjador. En un comunicat, el Fòrum denuncia una “retallada del 46.8%”, fet que “suposa que mes de 2000 nens i nenes del Baix Llobregat no rebran ajuts de menjador tot i reunir les condicions d’accés establertes per el Dep. D’Educació de la Generalitat de Catalunya”.

Donat que aquest recurs ha passat de servir per millorar les oportunitats educatives i facilitar la conciliació laboral-familiar, a ser un instrument per garantir al menys un àpat en condicions degut a la situació econòmica de moltes famílies, des del Fòrum afirmen no “entendre la decisió de la Generalitat de congelar els pressupostos destinats a aquestes beques en un moment en que la demanda s’ha incrementat”.

Per aquest motiu, el Fòrum Social del Baix Llobregat convoca una Roda de Premsa davant de l’Escola La Guadia, situada al carrer Mataró 26-30 de Sant Vicenç dels Horts, a les 11:00h d’avui dijous 29 d’octubre, per fer pública aquesta situació.

També aprofitarà per anunciar que el proper dia 05 de novembre es realitzarà una concentració davant dels Serveis Territorials d’Ensenyament de la comarca a Sant Feliu de Llobregat de 18:00h a 20:00h, per denunciar aquesta situació.

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here