Amb 143 vots, el santfeliuenc Xavier Alegre va ser escollit com a candidat per encapçalar la llista al Senat per Barcelona. Núria Nadal i Juan Foncuberta van ser la segona i el tercer candidat més votats, respectivament

El passat dimecres dia 28 d’octubre es varen encetar les votacions. Més de 20 afiliats i afiliades de Ciutadans es varen presentar a les primàries del partit al Senat.

Un cop finalitzada la votació es van fer públics els resultats, que donaven a Xavier Alegre com a clar vencedor.

Alegre va mostrar la seva satisfacció amb els resultats obtinguts i vafelicitar a tots els candidats i candidates que s’havien presentat a les primàries.

A més, va manifestar que “encara queda un llarg camí per recórrer i ara cal, més que mai, que entre tots i totes treballem perquè Ciutadans obtingui uns molt bons resultats a les eleccions del pròxim 20 de Desembre i obtingui el màxim nombre de representants, tant al Congrés com al Senat.”

Xavier Alegre, que va ser regidor de govern amb el PSC abans de fer el pas i abandonar la seva antiga formació per la nova força taronja; és l’actual delegat i coordinador del sots comitè de Ciutadans del Baix Llobregat i del Garraf i és també regidor a Sant Feliu, actualment a l’oposició.

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here