L’alcalde de Martorell, Xavier Fonollosa, és el nou president del Consorci Localret escollit aquesta setmana a l’Assemblea General de Localret reunida a Manresa. Fonollosa relleva en el càrrec l’alcalde de Manresa, Valentí Junyent, qui ha estat president de Localret des de 2011 i que no havia optat a la reelecció. Entre els vicepesidents escollits també hi ha l’alcalde de Viladecans, Carles Ruiz

Fonollosa va agraïr la confiança dels alcaldes, alcaldesses, regidors i regidores per exercir la presidència de Localret assegurant que “assumeixo aquesta responsabilitat amb humilitat i espero estar a l’alçada dels que m’han precedit, en especial, d’en Valentí Junyent, a qui cal agrair la feina feta en el seu mandat. Ens esperen reptes il·lusionants en el desenvolupament de les noves tecnologies al servei dels municipis i amb l’objectiu inequívoc de millorar els serveis que prestem des dels ajuntaments a la ciutadania”.

Localret és el Consorci local format per les administracions locals de Catalunya per actuar, de manera coordinada i unitària, davant el desenvolupament de les xarxes i els serveis de telecomunicacions, així com en l’aplicació de les TIC per millorar l’acció dels governs locals en l’impuls de la societat de la informació.

Renovació dels òrgans de govern

L’Assemblea de Localret, a més del relleu a la presidència, també va procedir a la renovació dels òrgans de govern del Consorci.

D’aquesta manera acompanyen Xavier Fonollosa en la direcció de Localret com a vicepresidents: l’alcalde d’Alella, Andreu Francisco; l’alcalde de Viladecans, Carles Ruiz; el primer tinent d’alcalde de Barcelona, Gerardo Pisarello; i Joan Carles Garcia Cañizares, diputat delegat d’Hisenda, Recursos Humans, Processos i Societat de la Informació de la Diputació de Barcelona.

L’Assemblea, que va tenir lloc a la sala d’actes de la UManresa de la Fundació Universitària del Bages (FUB), va reunir més de 150 representants del món local català que van donat suport a la candidatura encapçalada per l’alcalde de Martorell.

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here