La companyia Mercadona ha obert aquest dijous, 30 d’octubre, el tercer supermercat a Sant Feliu, amb accés pel carrer del Pla. Aquesta nova superfície comercial ha suposat una inversió d’1,8 milions d’euros i disposa d’una plantilla de 33 treballadors, 22 de nous contractats de Sant Feliu i 11 que provenen d’altres supermercats Mercadona 

El centre té una superfície de sala de vendes de 1600 metres quadrats i un aparcament de dues plantes amb capacitat per a 150 places. Així mateix, la botiga disposa de zones de descans i vestuaris per als treballadors, així com d’una sala de formació també destinada a la plantilla.  

Cal destacar el caràcter coeficient del supermercat, que incorpora un conjunt de mesures (com ara recuperadors de calor, I.luminació més eficient, temporitzadors i portes automàtiques) que redueixen fins a un 20% el consum energètic.  

L’horari d’obertura és de dilluns a dissabte, de 9.15 a 21.15 h. A més, Mercadona ha habilitat el seu servei a domicili i la compra en línia a través de la pàgina web www.mercadona.es. 

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here