El comitè d’empresa d’Innovyn-Solvay es va reunir dissabte passat amb Pedro Sánchez i Carme Chacón per concretar un compromís ferm de suport a les seves reivindicacions. Avui a les 18h hi ha convocada una mobilització de la plantilla per defensar els seus llocs de treball

Dissabte el candidat socialista a la presidència del govern, Pedro Sánchez i la candidata pel PSC, Carme Chacón, a més del portaveu socialista a Martorell, Lluís Tomàs i representants de la comarca, es van reunir amb representants dels treballadors de Solvay a Martorell.

Fruit de la reunió, Sánchez enviarà durant els propers dies al comitè una carta on es compromet, si es president el dia 20, a reconduir la situació de l’empresa.

“Per Martorell i per nosaltres com a PSC i com a ciutadans de Martorell és un orgull poder estar al costat dels i les treballadores en una situació com aquesta, en les que les administracions competents no estan donat la resposta tan necessària per als treballadors i les seves famílies” va expressar el portaveu socialista, Lluís Tomàs.

Avui dia 3 de novembre a les 18h el comitè i els treballadors han convocat una marxa que sortirà des de la porta de l’empresa fins a l’Ajuntament de Martorell, a la que el PSC dóna suport i es suma amb la participació del diputat Pol Gibert, la candidata a diputada al Congrés Isabel López Chamos, el Grup Municipal del PSC a Martorell i representants del PSC a la comarca com el Secretari d’organització del Baix Llobregat, Joaquin Fernàndez, entre d’altres.

En paraules de Tomàs: “La lluita d’Innovyn-Solvay és la nostra lluita.”

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here