Un mes dedicat al còmic, a les vinyetes, a la imaginació i a la cultura. Més de 30 propostes, entre exposicions, tallers, xerrades o projeccions, entre d’altres ompliran la ciutat amb les darreres novetats i de la mà de destacats autors i editorials del món del còmic. Destaquem especialment l’11a Trobada Tintinaire que es celebrarà diumenge, un espai per als amants de Tintín

Espais com les biblioteques, els centres cívics i les diferents sales d’exposicions reuniran a autors i obres de prestigi i també a autors novells. L’objectiu promoure aquesta activitat artística i el seu ampli ventall de desenvolupament.

La Mostra de Còmic significa per a Cornellà la dedicació de tot un mes a gaudir de l’univers del còmic, amb l’organització d’una programació diversa que arribi a tothom, petits i grans, ja que, encara que el concurs estigui dirigit al jovent, la Mostra vol arribar a tota la ciutat, a tots els racons i en moltes modalitat i propostes.

La trobada Tintinaire

Un cop més tots els Tintinàires de Catalunya tenen una trobada on compartir unes hores dedicades a les aventures del seu heroi i el seu creador: Tintín i Hergé.

Diumenge 8 de novembre se celebrarà aquesta onzena trobada de tintinaires de Catalunya al parc de Can Mercader a Cornellà. Aquí us deixem el cartell i la programació d’enguany:

   
 

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here