La Tardor Jove presenta aquest any tres activitats diferents: la festa de l’Esplai Trapella, la renovació d’un dels graffitis més singulars del poble i un taller de rap i dj. Les tres propostes es desenvoluparan al llarg del mes de novembre. La Tardor Jove està coordinada per l’Àrea de Joventut de l’ajuntament de Sant Esteve Sesrovires

L’Esplai Trapella és l’organitzador del Trapifesta’t, una festa amb la qual volen donar-se a conèixer no només entre els infants, sinó al conjunt de la població.

El Trapifesta’t constarà de diverses activitats que tindran lloc durant tot el dia 7 de novembre. A les 17.00 hores, hi haurà tallers per a infants i joves. A les 19.00 h, un espectacle de percussió i malabars. A les 20.30h un sopar popular i, finalment ales 22.15 h, un concert amb tres grups de música. Totes les activitats es concentraran a la plaça de la Vila, el porxo de l’Sputnik i El Casino.

El 14 de novembre serà el cap de setmana de les arts plàstiques amb la renovació del graffiti de Spy Jove. El pintarà un grup de joves que ja han realitzat altres obres d’art urbà a Sant Esteve. La pintada està oberta a tothom que vulgui mirar com es fa un graffiti.

Finalment, el 28 de novembre, l’Aula Municipal de Música organitza un taller d’iniciació al rap i un altre de Dj. Els dos tallers es faran al porxo de l’Sputnik. El primer començarà a les 16.00 hores i el segon a les 18.00 hores.

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here