Coincidint amb l’inici de la recollida de la carxofa, representants del Parc Agrari del Baix Llobregat, dels Mossos d’Esquadra i de les cooperatives i sindicats han acordat mesures per millorar la seguretat al parc, principalment destinades a prevenir els furts de productes agrícoles, sobretot durant la campanya de recollida de verdures en aquest territori
Millorar la senyalització vial, determinar les zones i franges horàries en què és més efectiu potenciar el patrullatge policial i tractar sobre l’accessibilitat als camps i els punts susceptibles de generar conflicte entre els diferents usuaris de la zona agrícola dels municipis són algunes d’aquestes mesures.

També es va parlar, entre les accions per donar resposta als problemes exposats pels representants sindicals dels pagesos, de controlar els vehicles no autoritzats que circulen per les zones agrícoles de Sant Feliu, Sant Joan Despí, Cornellà, el Prat, Gavà, Viladecans, Sant Boi i Sant Vicenç dels Horts.

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here