Els ajuntaments de Sant Feliu de Llobregat i Sabadell ja utilitzen l’eina de gestió de costos d’escoles bressol dissenyada per Educació de la Diputació de Barcelona i que es preveu adaptar a altres municipis de la demarcació durant aquest curs
Aquesta aplicació permet als ajuntaments disposar de dades de gestió per fer el seguiment i valorar el funcionament de les seves escoles bressol. Aquesta informació s’elabora per facilitar la presa de decisions per a la millora de l’eficiència del servei.

El procés de personalització de l’eina s’inicia amb l’anàlisi de les dades disponibles, els sistemes de recollida d’informació, el treball sobre les dades del curs anterior (2014/2015) i finalitza amb l’elaboració de l’eina de costos i seguiment per al curs actual.

La implementació de l’eina de costos i seguiment de les escoles bressol forma part del suport que la Diputació e Barcelona proporciona als ajuntaments, que inclou també finançament per al funcionament, formació als equips directius, suport tècnic a l’organització i estudis de millora i manteniment de l’equipament.

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here