Antonio Gallego ha renunciat per motius personals a l’acta de regidor de l’Ajuntament del Prat, on exercia de portaveu del grup municipal del PP. Gallego també ha deixat l’acta de diputat al Parlament de Catalunya
Gallego ha estat regidor de l’Ajuntament del Prat des de 1999 i portaveu del grup des de 2003. La seva renúncia comportarà que el número 3 de la candidatura electoral i president de la formació local, Miguel Ángel Ochoa, passi a ser properament nou regidor del grup popular. 

El popular pratenc s’ha presentat com a cap de llista a les eleccions locals en fins a quatre ocasions consecutives, des de 2003. Des de 2008, Gallego ha compaginat el càrrec de regidor amb la condició de diputat al Congrés i, fins fa poc, de portaveu adjunt popular a la cambra baixa espanyola.

El Ple municipal de l’Ajuntament que es va celebrar ahir dimecres va donar  compte oficialment de la renúncia de Gallego. 

Pel que fa al parlament, el diputat popular serà substituït per Fernando Sánchez Costa, que ja va ocupar un escó en la legislatura anterior, segons va informar aquest dilluns la cambra catalana.

El líder del PPC al Parlament, Xavier Garcia Albiol, afirma que la decisió d’Antonio Gallego de renunciar a la seva acta com a diputat és d’àmbit “estrictament personal” i nega que en principi sigui per anar al Congrés. 

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here