Donem continuïtat a una subsecció que cada setmana us aproparà a una recomanació d’oci i turisme a la nostra comarca. En col·laboració amb el Consorci de Turisme del Baix Llobregat, omplirem la vostra tardor d’ofertes per fer turisme a un salt de Barcelona

Viladecans viurà per segona vegada la seva particular Festa de la Cervesa i la Tapa aquest cap de setmana.

Els propers 6 i 7 de novembre -divendres nit i dissabte tarda i nit- el Gremi d’Hostaleria de Viladecans, convida tothom a passar una estona agradable a l’edifici del Cúbic, per celebrar festa que protagonitzarà la cervesa, ja sigui nacional o d’importació.

També comptaran amb gran varietat de tapes elaborades pels restaurants i bars agremiats de la ciutat baixllobregatina.

Tot això animat per música en directe, i el dissabte, amb animació per als més petits dins del recinte.

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here