La lluitadora local Elisabet Alvárez disputarà aquest títol contra Victoria Lomax en una vetllada que tindrà lloc aquest dissabte a la nit al pavelló del col·legi SAF

Per fi arriba la gran hora d’Elisabeth Álvarez, la lluitadora gavanenca de Mugendo que va començar la seva practica en les arts marcials a l’edat de 16 anys, convertint-se molt ràpid en una jove promesa dels esports de contacte del nostre país.

La seva activitat esportiva és extensa, ja que va començar competint a nivell regional i més tard, a nivell nacional i internacional amb el seu equip.

Grans èxits i títols esportius no li falten, ja que va quedar campiona amateur en diferents modalitats esportives que abasten el Semi Contact, Light-contact, Full-contact i kick Boxing.

Les seves extraordinàries qualitats físiques i els seus successius assoliments, la van empènyer al món professional. En aquest selecte i exclusiu món “pro”, ostenta els títols de campiona de Catalunya, Espanya i d’Europa.

Tot just ara però, arriba la seva anhelada oportunitat per disputar el títol mundial. En paraules d’Elisabeth: “Porto esperant aquest moment tota la meva vida i no ho puc desaprofitar. Estic entrenant més que mai i em sento més forta que mai. El títol s’ha de quedar a casa. L’hi dec a tots els meus alumnes i a la meva família”.

En aquest esdeveniment a més d’aquest títol mundial, es podran veure exhibicions acrobàtiques, demostracions de formes, defensa personal i més de 14 Super-fights que segur faran vibrar al públic assistent, amb més de 10.000 watts de so, llums , taules VIPS i un munt de sorpreses més.

Font: Ajuntament de Gavà (elBruguers.cat)

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here