Ahir va tenir lloc a Sant Feliu la 4a Cursa Popular Ciutat de les Roses, amb recorreguts de 5 i 10 km pel casc urbà de Sant Feliu. La cursa, organitzada pel Club Atletisme La Sansi i l’Ajuntament, va comptar amb 1.200 atletes inscrits. Com cada edició, la sortida es va fer davant del Pavelló Municipal d’Esports Andrey Xepkin i l’arribada va ser a l’Estadi Municipal d’Atletisme
La competició es va iniciar a les 10 h, a la pista d’atletisme, amb les proves de categoria infantil, i a partir de les 11 h es van fer les proves absolutes. Es va premiar els tres primers atletes de cada categoria. A més, totes les persones participants van rebre una samarreta tècnica i una bossa amb diversos obsequis de les empreses patrocinadores. 

A més, enguany els participants van tenir  la possibilitat d’anar a Sant Feliu i tornar al destí gratuïtament amb tren de rodalies Renfe (informació: http://www.lasansi.com/ca/sansi-sant-feliu/tren-gratuit110).

Aquest va ser el resultat final de la cursa:

  • Guanyador cursa de 10 km: Iván Alcalá
  • Guanyadora de 10 km: Arancha Albada
  • Guanyador de la cursa de 5k: Rodrigo Torres
  • Guanyadora de 5 km: Sara Loehr

La Sansi dóna suport a la campanya d’ajuts als refugiats

La quarta edició de la cursa de La Sansi ha tingut també un esperit solidari ja que l’esdeveniment es va adherir a la “Taula de suport a la població refugiada”, òrgan impulsat per l’Ajuntament amb la voluntat de coordinar amb el teixit social les accions de suport a les persones refugiades que fugen de la guerra civil a Síria i dels conflictes armats que s’estan produint a països de la Mediterrània.

Així, la regidora d’Esports, Lourdes Borrell, el president del Club La Sansi, Josep Lluís Blanco, i l’exjugador d’handbol i entrenador del Club Handbol Sant Llorenç, Andrei Xepkin, van acordar dur a terme diferents accions en el marc de la cursa per col·laborar amb la població refugiada.

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here