El Mercat Municipal torna a obrir les portes el dijous 12 de novembre després de la remodelació de l’edifici que va suposar el tancament de l’espai des de finals de juny. La Plaça, sobrenom amb què s’anomena l’equipament, inicia una nova etapa amb unes instal·lacions més espaioses, funcionals i accessibles, amb horaris ampliats i nous serveis per donar resposta a les necessitats comercials del segle XXI

Les obres han suposat la reducció del nombre de parades per fer-les més grans i per habilitar un espai de logística a la part posterior de cadascuna. En total, hi ha deu parades que oferiran tota mena de productes frescos i de qualitat: peix, carn, fruites i verdures, llegums i pesca salada. A més, hi haurà també un bar obert a la ciutadania.

Nous accessos

Els treballs de millora han inclòs l’eliminació de barreres arquitectòniques. Alhora, s’han canviat els accessos. Així, la porta d’accés principal és pel carrer de Falguera que ha esdevingut una façana oberta amb dues parades que donen a l’exterior. Aquest nou accés substitueix l’antiga entrada pel carrer de Josep Maria de Molina. D’altra banda, es manté l’entrada pel carrer de Pou de Sant Pere.

Més serveis

Per facilitar les compres, el Mercat ofereix als clients la possibilitat de fer comandes per whatsapp i en línia, amb servei de repartiment a domicili. A més, el Mercat disposa de pàgina a Facebook per informar la clientela.

El Mercat, que té més de 131 anys de trajectòria, ha mantingut la imatge original i s’ha conservat la cúpula en tractar-se d’un element singular i de valor arquitectònic històric. Les obres estaran definitivament acabades el mes de desembre.

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here