L’equipament també és escenari d’activitats i propostes de les entitats

El Teatre Núria Espert de Sant Andreu de la Barca celebra aquest mes de novembre el seu cinquè aniversari, un temps durant el qual s’ha consolidat com a equipament cultural de primer ordre a la zona nord del Baix Llobregat.

Durant l’any 2014, l’equipament va acollir 29 representacions i va sumar un total de 7.326 espectadors, el que suposa el 63,42% d’ocupació.

L’alcalde de Sant Andreu de la Barca, Enric Llorca, ha subratllat que “el Núria Espert s’ha consolidat com a escenari de referència a la zona perquè presenta cada temporada obres de primer nivell” i apunta que “ja no és necessari que els ciutadans de Sant Andreu de la Barca i del seu entorn s’hagin de desplaçar a Barcelona per poder assistir a representacions d’estrena”.

El teatre és també punt de referència per a les entitats i associacions de Sant Andreu de la Barca, que poden disposar d’aquest espai per poder fer les seves activitats. Durant l’any passat, el Núria Espert va tenir 363 usos d’aquestes característiques, des de la Nit de l’Esport fins al Festival de Nadal de les escoles bressol o la mostra pessebrista.

El regidor de Cultura de l’Ajuntament de Sant Andreu de la Barca, Juan Pablo Beas, ha dit que “el teatre gaudeix d’una rica i intensa vida cultural amb una programació de qualitat i gran participació ciutadana i de les entitats locals”. “En cinc anys s’ha consolidat com el centre de referència cultural de la ciutat”.

Coincidint amb el seu cinquè aniversari, el teatre serà escenari aquest cap de setmana del muntatge “Petits monstres”, de produccions La Villarroel i Focus.

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here