En la seva tretzena edició, els ARC han seleccionat un total de 64 nominats en 17 categories. Entre ells, destaca la presència de 3 grups del Baix Llobregat, concretament tots tres de Sant Feliu de Llobregat: Joan Dausà, The Penguins i Ramón Mirabet

Els Premis ARC que lliura l’Associació de Representants, Promotors i Mànagers de Catalunya, celebraran la seva gran gala el proper dilluns 14 de desembre a la Sala Barts de Barcelona.

Els guardons, que es faran públics durant la gala, reconeixeran millors gires, les programacions més destacades, el millor cicle de música o festival, els mitjans de comunicació que donen més suport a la música del país i l’artista revelació, entre altres.

Com a novetat, hi haurà dos reconeixements a la trajectòria en comptes d’un: Premi Trajectòria Professional i Premi a la Dedicació Professional.

L’acte del 14 de desembre estarà conduït per l’humorista Peyu i comptarà amb les actuacions d’algunes de les formacions més destacades de la temporada.

Entre els candidats al premi de millor gira per teatres i auditoris de Catalunya, hi trobem el primer santfeliuenc, Joan Dausà, que competirà amb Blaumut, Gossos, Sisa, Portet i Oliver.

Entre els nominats a millor gira d’artista o grup musical adaptada a públic familiar o infantil trobem la gira Reggae per xics dels The Penguins, una banda també nascuda a Sant Feliu de Llobregat, com la majoria dels seus integrants. Competiran en aquesta categoria amb Heavy per xics; Lax’n’xics, i The Pinker Tones.

Per últim, entre els nominats a millor artista revelació hi ha el santfeliuenc Ramon Mirabet, que competirà amb Gemma Humet, Màia, Obeses, , Sense Sal i Zoo.

Igual que en les darreres edicions, els associats d’ARC han comptat amb la col·laboració dels artistes, de l’Institut Ramon Llull i de les associacions ASACC ( Associació de Sales de Concerts de Catalunya) i Musicat (Associació de Músics de Girona) per elaborar el llistat definitiu dels nominats i els guanyadors dels guardons.

Des d’elBaix.cat desitjem molta sort als baixllobregatins nominats!

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here