L’aplicació es pot descarregar de manera totalment gratuïta

En els darrers mesos i directament relacionat amb l’increment de persones que practiquen el senderisme, l’Àrea de Desenvolupament Econòmic de Corbera ha rebut constants consultes sobre com obtenir les diferents rutes que es poden practicar pel municipi.

A banda dels diferents tríptics realitzats per l’Ajuntament, cal destacar la consolidació de l’aplicació mòbil per a smartphones “Corbera de Llobregat App”, que es pot descarregar de forma gratuïta tant a l’Apple Store com al Play Store.

Un cop descarregada l’app, els/les usuaris/àries poden consultar i descarregar-se al seu telèfon les rutes amb la distància total, els punts importants a tenir en compte, els llocs del municipi que mereixen una aturada per visitar-los i tota la informació de servei per a poder realitzar la ruta totalment preparat.

Els Cincs Cims, el camí de Pas de Barca, el camí de la Roca Foradada o rutes per contemplar els edificis històrics, escultures, monuments , fonts o places són alguns dels al·licients que han fet que l’app sobre Corbera de Llobregat hagi augmentat el volum de descàrregues. 

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here