Amb la nova proposta es multiplica la programació que oferta l’equipament alhora que es converteix en reclam per a les nits dels dijous a preus reduïts

Aquest 12 de novembre l’Auditori de Cornellà inicia una nova aventura. Inaugura un nou espai cultural on el teatre, la màgia, la música i, fins i tot, el circ prenen el relleu. Aixequen el teló de la Sala2.ca, dissenyada per acollir espectacles de qualitat, en petit format i amb preus, també reduïts.

De forma paral·lela a la seva programació habitual, la nova Sala2.cat neix amb la
voluntat de donar resposta a un públic molt més jove a la recerca d’espectacles de diversa índole que els ompli les nits dels dijous, en principi alternant un parell de dijous al mes.

Així, amb la combinació de cultura i oci per a les nits dels dijous, sorgeix aquesta nova programació amb l’actuació de Izah avui a les 21h, la diva del Neo Soul.

La programació de tardor de la Sala2.cat continuarà el 26 de novembre amb l’obra teatral “Y tú,…¿quién eres?” i amb Clown i humor de la mà d’“El Mêtre” el 10 de desembre.

L’Auditori de Cornellà doblarà així el nombre d’espectacles programats: d’una banda, les
programacions de tardor i primavera dins la proposta “Teatre L’Auditori” concebuda per atreure a la ciutat grans produccions a preus assequibles i, d’una altra banda, el nou cicle cultural en petit format en la Sala2.cat amb capacitat per a 133 espectadors.

Els preus dels espectacles també és reduït, 10€ si s’adquireixen de forma anticipada, 12€ en taquilla el dia de l’espectacle i a 8€
per a grups de més de 10 persones.

L’entrada dóna dret a una consumició a La Fragua ubicada al carrer Vistalegre, núm. 40 de Cornellà, un espai multidisciplinar que potencia la creació, la exhibició i qualsevol expressió artística, és més que un lloc on prendre una copa, per què està concebuda com a fàbrica d’artistes amb un arrelat posicionament en el circuit cultural d’oci nocturn de la ciutat.

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here