Divendres es reunien amb la presidenta de la Diputació de Barcelona els representants de Begues, Martorell, Sant Climent de Llobregat i El Papiol

Els alcaldes de Martorell, Sant Climent de Llobregat i el que serà alcalde en la segona meitat de legislatura del Papiol, Jordi Bou, juntament amb l’alcaldessa de Begues, Mercè Esteve, es reunien ahir amb la presidenta de la Diputació de Barcelona Mercè Conesa per tractar sobre la situació de les beques menjador a la comarca.

En concret els responsables municipals demanaven la participació de l’ens supramunicipal per tal de suplir la baixada en l’aportació per a aquestes beques que podrà realitzar per al present curs la Generalitat de Catalunya.

La voluntat mostrada pels alcaldes de la comarca era convidar a la diputació a aportar recursos propis a través del Consell Comarcal del Baix Llobregat per tal de poder cobrir la necessitat d’aquests ajuts entre els estudiants.

En finalitzar la trobada l’alcaldessa de Begues, Mercè Esteve, destacava que “hem presentat una proposta en positiu i amb la voluntat de buscar solucions a aquesta problemàtica. Entenem que ens trobem en un moment difícil per culpa de la limitació de recursos, però abans d’entrar en una crítica buida, crec que en un tema tan sensible l’obligació de totes les administracions és provar de treballar de manera conjunta. Això és precisament el que volem: aconseguir una solució a la manca de beques menjador entre totes les parts implicades”.

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here