Descobreix el Baix Llobregat com no l’has vist mai, a la preestrena del documental produït per TV3 amb la col·laboració d’Al Pati Produccions, aquest dimarts 17 de novembre a les 19.00, als Cinemes Capri del Prat de Llobregat

El Baix Llobregat és una comarca que tothom veu, però que poca gent coneix. És un territori on s’hi troben instal·lats tots els serveis necessaris per a la ciutat de Barcelona.

Però, per sota les infraestructures de comunicació que tallen el paisatge baixllobregatí, hi ha un dels sòls agraris més fèrtils de Catalunya, un delta que és punt estratègic dins la ruta migratòria dels ocells per la Mediterrània occidental, i un riu, el Llobregat, que és el responsable de tot això, i al voltant del qual s’articula el territori.

És el pati del darrere de Barcelona… però aquest territori, en constant risc per l’especulació immobiliària, pot ser estratègic per al futur i la sostenibilitat de tothom.

“El pati del darrere” és un documental produït per TV3, amb la col•laboració d’Al Pati Produccions, que s’emetrà en el programa “Sense ficció” de TV3.

Amb el suport de TV3, dels ajuntaments del Prat de Llobregat, Sant Boi de Llobregat, Sant Feliu de Llobregat, Viladecans i Barcelona i del Parc Agrari del Baix Llobregat, aquest documental es convertirà en “Orgull de Baix”, un documental web destinat a visibilitzar els recursos agrícoles i mediambientals de la comarca i reflexionar sobre el seu valor per al futur.

Després de la projecció hi haurà un col•loqui en què es presentarà el projecte documental web.

Programa:

19.00h Benvinguda
19.10h Projecció del documental “El pati del darrere”
20.10h Col•loqui i presentació del projecte “Orgull de Baix”
20.45h Agraïments i comiat

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here