Sant Boi se suma durant aquest mes de novembre a la commemoració del Dia Internacional contra la Violència Masclista. Un concert musical amb 12 bandes locals és enguany la principal activitat del programa que organitzen l’Ajuntament i les entitats locals

Acte reivindicatiu i enlairament de globus a la plaça de Catalunya

Per a aquest dissabte, 21 de novembre, està previst a la plaça de Catalunya, de 10 a 14 hores, un acte públic en què es llegirà el manifest de la jornada i s’enlairaran globus per simbolitzar el rebuig de la ciutat contra aquesta xacra social. Durant el matí hi haurà un estand del Centre de Recursos i Documentació de les Dones de Sant Boi (CRDD) amb informació especialitzada sobre igualtat de gènere, masclisme i violència.

Concert de grups de Sant Boi a la plaça de l’Ajuntament

El clam de Sant Boi contra la violència s’expressarà aquest any especialment a través de la música. L’Ajuntament ha convidat una dotzena d’artistes i grups locals a posar música a textos de poetesses.

Les composicions sonaran al concert “Veus contra la violència masclista” , que tindrà lloc el diumenge 29 de novembre, a partir de les 12 hores, a la plaça de l’Ajuntament.

Hi seran presents Dolo Beltrán, Coet, Aston, Riu, Yellowstone, Abril, Maria Martí, David Coronel, Big Band Cultura F, Carmen Doráa, Gregorio Petróleo, La maldita música y la puta poesía . Més endavant s’editarà un CD recopilatori on també participaran Trau i Loren.

L’Ajuntament aprofitarà la commemoració del 25-N per continuar difonent la campanya de prevenció de la violència “Això no és amor” , adreçada a tota la població i, en especial als i les joves del municipi.

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here