Iniciem nova subsecció dedicada al món casteller del Baix Llobregat, #BaixCastells. El col.laborador d’elBaix.cat.cat, Arnau Garcia Gibert, va iniciar el projecte aquest diumenge, visitant a casa els Castellers de Viladecans en la seva segona Diada, en la que van rubricar la seva millor actuació històrica. La colla va aconseguir descarregar el 2 de 6, el 5 de 6 i el 3 de 6 amb agulla i van convertir, amb els castells d’aquest diumenge, el 2015 en el millor any de la jove colla, a falta, encara, d’una diada

Admeten que encara els queden reptes pendents, com el pliar de 5 o el 3 de 7, que encara se’ls resisteixen. Malgrat el camí que tenen per davant, estan convençuts que aquest any “han fet bona feina”, i que assolir el repte del 5 de 6 els permetrà posar les bases per pensar en els objectius a curt termini i començar a “somiar amb noves metes»”.

També van participar a aquesta jornada la Colla Jove de L’Hospitalet i la Colla Castellera de Castellar del Vallès. Els de L’Hospitalet van descarregar un 3 de 6 i els de Castellar del Vallès un 4 i un 5 de 6, així com un 3 de 6 amb agulla.

Els tres grups van dedicar un minut de silenci i un pilar, en començar, a les víctimes dels atacs a Paris del divendres passat.

Els Castellers de Viladecans

Els Castellers de Viladecans són una de les colles més joves del Baix Llobregat, juntament amb els Carallots de Sant Vicenç dels Horts i els Encantats de Begues.

Fan actuacions des del 2012 i els seus objectius a l’horitzó són el pilar de 5 o el 3 de 7.

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here