El proper divendres 20 de novembre s’inicia la segona edició de la Setmana de la co-innovació al Baix Llobregat. Aquest esdeveniment és una acte anual que vol reunir a les organitzacions sense ànim de lucre, a les empreses, a les persones emprenedores, a les administracions públiques i a la població en general, durant una setmana de diàleg i interacció per aconseguir detectar i fer aflorar iniciatives innovadores ciutadanes a la comarca

Així, la 2a. setmana de la co-innovació vol ser un referent comarcal per donar a conèixer totes aquelles accions innovadores que es treballen al Baix Llobregat, iniciatives que potencien la innovació com element vertebrador.

Aquesta nova edició de la Setmana de la co-innovació és una invitació oberta per a la reflexió, el diàleg i l’acció a favor de la innovació ciutadana, social, tecnològica, empresarial, juvenil…o a qualsevol altre forma d’innovació que aporti solucions eficaces per donar forma als nous temps.

Serà una Setmana amb esdeveniments educatius en xarxa, amb conferències, tallers, presentació d’eines i dinàmiques sobre les competències que estem treballant en aquests moments. Convidem a tots els que vulguin sumar les seves iniciatives, experiències o eines, a compartir i co-innovar al Baix Llobregat

En l’organització de la Setmana de la co-innovació participen les entitats del Citilab, Innobaix, la Fundació Ciutat de Viladecans, Sant Feliu Innova, CoBoi i el Consell Comarcal del Baix Llobregat, a més dels ajuntaments de Cornellà de Llobregat, el Prat de Llobregat, Sant Feliu de Llobregat i Viladecans.

La Setmana tindrà lloc del 20 al 28 de novembre en diverses localitzacions del Baix Llobregat: Cornellà, Sant Boi, Sant Feliu i Viladecans.

Podeu consultar el programa de totes les activitats previstes així com fer la inscripció específica per a cada esdeveniment a: http://engegaelbaix.citilab.eu/

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here