Aquest Divendres 20 de novembre a les 22 hores a Can Massallera. Preu:8 €

Per a un concert de cloenda no podíem somiar amb una actuació millor i més desitjada!

La Locomotora Negra, tota una institució del jazz a Catalunya. Una formació nascuda l’any 1971 en format quintet i que amb el temps s’ha anat ampliant fins a arribar al número actual de 17 membres:

Ricard Gili trompeta – líder, Isidre Delgado, Ferran Cailà, Miquel Donat trompetes, Marc Trepat, Oscar Font, Xavier Trepat, Víctor González trombó, Tomàs González, Toni Gili saxo tenor, Lluis Trepat, Albert Gasull saxo alt, Àngel Molas saxo baríton, Tòfol Trepat piano, Jordi Casanovas contrabaix, Albert Romaní guitarra i Carles Gili bateria.

Orientada bàsicament al jazz negre en la seva vessant més popular, mantenint com a referència estilística les orquestes més famoses de l’època swing, la Locomotora és  una garantia de bon ritme, entusiasme, bon jazz i autèntic swing que ens impulsarà a tenir els peus i el cos en constant moviment.

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here