Donem continuitat a la nova subsecció dedicada al món casteller del Baix Llobregat, #BaixCastells. El col.laborador d’elBaix.cat, Arnau Garcia Gibert, informarà aquest diumenge d’una jornada castellera amb molta participació de colles del Baix Llobregat

Participaran fins a set colles de la comarca en dues actuacions diferents; la Trobada de les colles castellers de l’Eramprunyà i la Diada de Sant Vicenç dels Horts. El nou projecte d’elBaix.cat #BaixCastells, us oferirà una crònica de les dues jornades.

Aquest diumenge 22 de novembre, obriran foc a les 12h del migdia, els Carallots de Sant Vicenç dels Horts que celebraran la seva Diada. 

Aquesta colla té un doble objectiu; descarregar el 5 de 7 i arribar als 50 castells de 7. Si aconsegueixen descarregar tres torres humanes de set pisos, els Carallots hauran aconseguit aquesta fita.

Sant Vicenç gaudirà també de les actuacions i la participació especial, com a colles convidades, dels Castellers de Sant Feliu i dels Minyons de l’Arboç, les dues colles padrines dels Carallots.

El diumenge casteller continuarà a les 17 hores a la Plaça de la Vila de Sant Climent de Llobrgat, amb la III Trobada de Colles Castelleres de la Baronia de l’Eramprunyà.

Aquesta trobada, que es va iniciar al 2013, aplegarà els castellers de Viladecans, Gavà, Begues (Els Encantats) i Castelldefels.

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here