L’entitat Esplais Catalans celebra cada any la Diada Universal dels Drets dels Infants en una ciutat diferent. Enguany, han triat Sant Esteve Sesrovires per celebrar aquesta trobada que comptarà amb més de 500 participants, entre nens i nenes i monitors. Tindrà lloc aquest 21 de novembre i es faran tallers durant tot el dia. A la tarda hi haurà l’actuació d’un grup d’animació infantil oberta a tothom
Esplac (Esplais Catalans) és un associació d’esplais laica i progressista que treballa des del voluntariat per la transformació social. 

Cada any celebra la Diada Universal dels Drets dels Infants i aquest any ha triat Sant Esteve Sesrovires perquè l’entitat sesrovirenca Esplai Trapella s’ha incorporat fa poc a aquesta associació.

En la trobada de dissabte participaran vuit esplais del Baix Llobregat, concretament de les localitats de Martorell, Papiol, la Palma de Cervelló, Molins de Rei, Viladecans, Sant Boi de Llobregat, Torrelles de Llobregat i Sant Esteve Sesrovires.

Drets dels Infants

Les activitats s’organitzaran per grups d’edat i estaran relacionades amb els Drets dels Infants. Els tallers van des de contes fins a teles, percussió, castellers i tinta al vi, entre molts d’altres. 

A la tarda, hi haurà una activitat oberta a tothom a la Pista Coberta Francesc Castellet. Es tracta de l’actuació del grup d’animació infantil Ambaukatunabia.

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here