La tradicional cita gastronòmica de Castelldefels se celebra aquest dilluns 23 de novembre amb un sopar a l’Hotel Rey Don Jaime. La vetllada integra els lliuraments de reconeixement gastronòmic que cada any atorga el Gremi d’Hostaleria

Tornen a Castelldefels, com és habitual per aquestes dates, les Trobades Gastronòmiques del Baix Llobregat. La tradicional cita culinària, organitzada pel Gremi d’Hostaleria de Castelldefels i Baix Llobregat, arriba a la dotzena edició i tindrà lloc el dilluns, 22 de novembre (20 h), al Hotel Rey Don Jaime. 

Aquest any, l’esdeveniment integra, a més, el sopar anual de clausura de les activitats del Gremi. L’acte compta amb la col·laboració de l’Ajuntament de Castelldefels, l’Escola d’Hostaleria de Castelldefels, la Confraria Gastronòmica Més Onze, i la coordinació de la revista local La Voz de Castelldefels.

El xef convidat per a la conferència d’enguany és el referent internacional en cuina creativa Carles Abellan. Creatiu, audaç, lúdic, generós, canyer, minuciós,… Abellan representa el nou paradigma de cuiner contemporani, preocupat tant per la creació culinària pura com per la reinvenció de conceptes oblidats i pel desenvolupament de negocis possibilistes. 

Tècnica depurada, gest precís, mirada sempre inquieta, obertura mental, capacitat de gestió i lideratge són algunes de les claus per entendre com aquell jove i entusiasta cuiner del primer Bulli és ara referent gastronòmic nacional i internacional.

La vetllada inclou a més el lliurament dels guardons i reconeixements atorgats pel Gremi:

  • Premis als establiments guanyadors de la Ruta de la Tapa 2015
  • Premis als restaurants del Pasaporte Gastronómico Gourmet
  • Elecció del Cuiner de l’any 2015 de Castelldefels
  • Premi “Excel·lència” per la seva trajectòria professional

El preu del Tiquet del Sopar és de 33€. Per assistir a l’acte cal confirmar abans a:

Gremi d’Hostaleria de Castelldefels i Baix Llobregat

Carrer Pintor Serra Santa, 4

Tel 93 665 37 54 / 697 687 632

e-mail: administracio@gremihostaleria.cat

http://gremihostaleria.cat/

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here