Aquest 21 de novembre es va celebrar la 13a Assemblea Nacional de L’Entesa pel Progrés Municipal. L’acte que es va duur a terme a l’Ateneu Unió de la Colònia Güell de Santa Coloma de Cervelló, es va plantejar com a punt de trobada de les Enteses després de les darreres eleccions municipals i com espai de reflexió sobre els temes que preocupen al municipalisme català

L’entrada en vigor de l’ARSAL i les repercussions en la disminució de les competències dels ajuntaments, els canvis que s’estan produint en el panorama municipal i la revisió dels eixos programàtics de les enteses van ser els principals temes de discussió.

Així com el moment històric que estem vivint a Catalunya després de les darreres eleccions al Parlament de Catalunya, i quines són les perspectives de futur del país.

També es van afrontar temes més interns com el Balanç de la situació econòmica i l’elecció dels càrrecs que es van aprovar a la darrera assemblea.

En aquesta 13a Assemblea Nacional de l’EPM, el baixllobrgatí Gerard Segú, Alcalde de Santa Coloma de Cervelló, va ser elegit nou president de l’Entesa pel Progrés Municipal.

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here