El pilot de Gavà tanca a Macau una brillant temporada amb 12 podis i 2 victòries

Pepe Oriola ha estat un dels grans protagonistes en les últimes carreres de les TCR International Series que s’han disputat al mític circuit urbà de Macau. El pilot de Gavà partia cinquè en la primera cursa i aviat va aconseguir remuntar algunes posicions, per creuar sota la bandera a quadres en un brillant quart lloc.

Des d’aquesta mateixa posició partia en la segona cursa, que va tenir lloc només una hora després. I és que en la cita de Macau, l’organització de les TCR va decidir fer un canvi de reglamentació i establir la graella de sortida de la segona carrera a raó dels resultats obtinguts en la primera. Després de parar-se la carrera per un accident amb fins a 8 cotxes implicats, Pepe Oriola va intentar, des de la segona posició pels abandonaments de Huff i Gené, avançar a Stefano Comini per fer-se amb la victòria. Però després de tocar-se amb el pilot suís, es va veure obligat a abandonar en la volta 8.

El pilot de Cali Group Macau i Lukoil tot i queva haver de competir amb un llast de 30 quilos en el seu SEAT León va proclamar-se subcampió de les TCR International Series en la seva primera edició. “He demostrat que fins al final he tingut grans opcions al títol. Encara que tenia un handicap de 30 quilos, no m’ha impedit lluitar amb els meus més directes rivals de tu a tu, però Macau és un circuit molt complicat, on els avançaments són gairebé impossibles. A més, en la primera carrera no he volgut arriscar-me innecessàriament i patir un accident que pogués deixar-me fora. Estic molt feliç perquè acabar com a subcampió de les TCR ja és un gran premi. Sens dubte, ha estat un any meravellós per a la meva carrera esportiva”, reconeix Oriola.

El pilot gavanenc acomiada la temporada amb molt bons registres. S’ha classificat segon amb 312 punts. A més, acumula 12 podis i 2 victòries (València i Tailàndia). Un bagatge que se suma al seu gran palmarès, malgrat que només té 21 anys d’edat.

“Vull agrair enormement als meus principals patrocinadors Cali Group Macau i Lukoil per brindar-me l’oportunitat de debutar en un campionat en el qual em trobo molt a gust i on he demostrat la meva vàlua davant rivals de gran entitat. A més, ha estat emocionant córrer al costat del meu germà Jordi que ha demostrat a Macau ser un pilot capdavanter”, afegeix en declaracions a elBruguers.

Pepe Oriola ja pot avançar que continuarà en aquesta competició al 2016 i diu que té una oferta damunt de la taula, de la qual poc pot desvetllar. “Les TCR són el futur dels campionats de turismes i ja he manifestat, en més d’una ocasió, el meu interès per continuar competint en aquesta sèrie per molts anys. Hi ha una gran oferta que em permetrà ser pilot oficial amb una marca de prestigi, però ho desvetllaré quan estigui tot lligat. Les negociacions van per molt bon camí i hi ha un acord gairebé total entre ambdues parts”, avança Pepe Oriola.

Font: Ajuntament de Gavà (elBruguers.cat)

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here