L’empresa nàutica Recambios Marinos ha signat amb el Institut Català del Sòl (Incasòl) un contracte de compravenda d’una parcel·la a Viladecans, ubicada al polígon de Ca n’Alemany, per instal·lar-hi la seva seu corporativa, fins ara situada a la localitat veïna de Gavà. La companyia invertirà 6 milions d’euros en construir un edifici de més de 4.200 metres quadrats

En un comunicat, l’empresa pública catalana ha detallat que els terrenys adquirits ocupen una superfície total de 6.750 metres quadrats de sòl i 7.425 metres quadrats de sostre.

L’habilitació de la nova seu, que tindrà una superfície de 4.201 metres quadrats, suposarà una inversió de sis milions d’euros i la creació de nou llocs de treball.

Recambios Marinos SL és una empresa de distribució de motors, embarcacions nàutiques, recanvis i accessoris nàutics i està present a més de 40 països europeus.

En l’actualitat, la companyia està instal·lada a Gavà, però l’adquisició dels nous terrenys a Viladecans li permetran agrupar les seves instal·lacions.

El sector d’activitats econòmiques de Ca n’Alemany ocupa una superfície triangular de 55 hectàrees, emmarcades per la C-32 i la línia del ferrocarril.

La proximitat amb l’estació de tren, l’Aeroport de Barcelona-El Prat i el port fan que ja siguin vàries les empreses que estan optant per instal·lar-se al polígon.

Font: ACN i EFE

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here