Donem continuïtat a una subsecció que cada setmana us aproparà a una recomanació d’oci i turisme a la nostra comarca. En col·laboració amb el Consorci de Turisme del Baix Llobregat, omplirem la vostra tardor d’ofertes per fer turisme a un salt de Barcelona

  

A la Fira Medieval de Viladecans , organitzada per l’Ajuntament i per la Xarxa de Comerciants, a redós del barri antic i carrers Doctor Reig i Salvador Baroné, hi podeu trobar parades de productes artesans, activitats infantils, espectacles itinerants, demostració d’oficis i espectacle de falconeria.

Una nova edició de la tradicional Fira que enguany comptarà amb més recorregut i més activitats per commemorar el seu desè aniversari com ara el Museu de Viladecans on es farà el taller ‘El secret de la dona de l’apotecari’ o la Torre del Baró on hi haurà una recreació d’una vila medieval. 

  

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here