El Consorci de Turisme del Baix Llobregat i RACC han posat en marxa una nova campanya que té com a objectiu promoure l’àmplia i atractiva oferta al Baix Llobregat. La campanya promou la visita als llocs d’interès, espais naturals únics, activitats en família, la gastronomia, i moltes altres propostesRACC ha obert una pàgina web especial per a la comarca amb informació de l’oferta més destacada del Baix Llobregat.

A més de la web, la campanya inclou l’enviament d’un newsletter amb una selecció de propostes per fer al Baix Llobregat, i la publicació de dos reportatges a la revista que s’envia a tots els seus socis.

L’acció del Consorci de Turisme amb RACC respon a les iniciatives acordades amb els ajuntaments a través del pla estratègic turístic Comarcal del Baix Llobregat.

+ informació al web de RACC: Aquí 

Newsletter amb propostes per conèixer i gaudir d’escapades al Baix Llobregat: Aquí

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here