La jornada, sota el títol “Evolved Business: Construint un nou futur a través del bon negoci”, es desenvolupa el 30 de novembre al Castell de Castelldefels
L’Ajuntament i PIMEC Joves Empresaris col·laboren per impulsar una jornada gratuïta, a la que estan convidades totes les empreses i comerços de Castelldefels, al Castell.

Aquesta jornada forma part d’un conjunt d’activitats organitzades a la comarca que tenen voluntat de generar espais de trobada empresarial combinada amb la formació a través del format conferència.

En aquest cas la conferència porta per títol Evolved Business: Construint un nou futur a través del bon negoci i corre a càrrec de Fredrik Johnsson. El ponent explicarà, a través de la seva pròpia anàlisi i experiència, les noves “tendències” empresarials dintre d’un context global i abordarà claus i casos d’èxit d’algunes companyies nord-americanes, asiàtiques i europees que centren l’empresa en aquests valors

Els negocis evolucionats (“Evolved Business”) són aquells que generen un valor per a totes les seves parts interessades. Aquest concepte és clau en un moment en què els consumidors demanen un paper més responsable de les empreses i estan disposats a recompensar les marques que així ho facin.

  
Fredrik Johnsson, desenvolupament tecnològic i creació d’start-ups

Nascut a Suècia, llicenciat en Enginyeria Aeronàutica i Màster en Administració pel Massachusetts Institute of Technology (MIT), ha treballat en projectes d’estratègia i innovació, desenvolupament tecnològic i creació d’start-ups a Amèrica del Nord, Europa i Àsia. Actualment és accionista i assessor de Creative Hot House, una empresa de tecnologia digital amb seu a Singapur, Jakarta, Manila i Barcelona. Està especialitzat en la comprensió dels consumidors, l’estratègia de negoci i el llançament de negocis.
Font: Ajuntament de Castelldefels (elCastell.org)

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here