L’ex-alcalde de Castelldefels visita Gavà com a candidat en les eleccions del 20 de desembre

Manuel Reyes, ex-alcalde de Castelldefels, ha visitat aquest matí el mercat ambulant de Gavà com a candidat del Partit Popular (PP) a les properes eleccions del 20 de desembre. 

Ha estat un acte de pre-campanya electoral en el que l’ara regidor a l’Ajuntament de Castelldefels ha estat acompanyat per la plana major del PP de Gavà encapçalada pels dos regidors que la formació té a la ciutat, Mónica Parés i Josep Llobet.

Reyes ha defensat al candidat a president del govern espanyol que proposa el seu partit, l’actual president en funcions Mariano Rajoy, recordant que “fa 4 anys a Espanya s’havien destruït 3 milions i mig de llocs de treball, però en els dos darrers anys el govern d’Espanya ha creat un milió de llocs de treball amb l’esforç i el sacrifici del conjunt dels espanyols”. 

Reyes ha aportat més dades econòmiques per refermar la gestió de Rajoy al capdavant del govern espanyol: “avui Espanya és el país de la Unió Europea que creix més, amb un 3,1%; avui a Espanya som el segon país amb més nombre de contractes indefinits, de cada 10 contractes que es fan a Espanya 7 són indefinits”. 

El candidat a diputat del PP conclou doncs que “hem de seguir treballant en aquesta direcció i hem d’aprofundir en les reformes que s’han fet perquè han millorat el nivell de vida del conjunt dels espanyols”.

Els regidors del PP han repartit entre els visitants del mercat diversos fulletons amb el lema “España en serio”, i Reyes ha volgut aprofundir en aquest eslògan destacant que “el 20 de desembre ens juguem el tenir polítics que poden ser molt simpàtics i molt alegres per veure a la televisió els dissabtes i els diumenges a la tarda, que ens entretenen com ens pot entretenir El Club de la Comèdia, però jo no vull gent simpàtica o gent que l’únic que fa és anar de plató en plató, jo prefereixo gent seriosa que es preocupi pels espanyols i que treballi per treure’ns de la crisi econòmica, i això ho representa el govern de Mariano Rajoy que ha treballat amb fermesa per recuperar-nos de la situació econòmica que lamentablement ens va deixar Rodríguez Zapatero”.

Reyes, doncs, assegura sense embuts que “el govern de Mariano Rajoy representa un govern seriós, Rajoy és una persona que davant els problemes els afronta amb seriositat, ha evitat el rescat d’Espanya que hauria suposat una retallada de més del 20% en les pensions i l’acomiadament de milers i milers de funcionaris, i això no ha succeït gràcies al conjunt dels espanyols però amb el liderat de Mariano Rajoy”.

El candidat popular al Congrés dels Diputats també ha volgut incidir en la qüestió catalana assegurant que “tenim un president que es preocupa de tots els espanyols i especialment dels catalans ja que en els darrers 4 anys més de 50.000 milions d’euros han vingut a Catalunya per ajudar als catalans”.

Mónica Parés, de la seva banda, ha recordat que “és important que tinguem a persones com Manuel Reyes a la cambra baixa, persones que han format part de l’administració local, ja que és també una manera d’apropar la política del dia a dia al Congrés dels Diputats”.

Font: Ajuntament de Gavà (elBruguers.cat)

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here