Seat contractarà 100 treballadors a la planta de Martorell a partir del gener de 2016. Els empleats, que a l’actualitat formen part de la companyia com a personal d’empreses de treball temporal, s’incorporaran per donar resposta a les necessitats diàries de producció de l’any que ve. Les noves incorporacions podrien elevar-se a 160 al mes de maig, en funció de l’evolució de l’activitat

Seat tancarà l’any 2015 amb 350 nous llocs de treball, entre ells, 100 enginyers al Centre Tècnic de Seat i 48 joves graduats de l’escola de formació professional dual de la companyia.

El vicepresident executiu de Recursos Humans de Seat, Xavier Ros, destaca que l’èxit comercial que està travessant la marca des de l’any 2013 i l’evolució de l’Audi Q3 són una excel·lent notícia per a tota la plantilla perquè està generant més ocupació.

En els últims dos anys, Seat ha contractat a 750 nous empleats i s’han generat uns 3.000 llocs de treball entre els proveïdors. Seat revisarà mensualment, en funció de les necessitats de producció, la resta de contractes de personal d’empreses de treball temporal, una fórmula que la companyia utilitza exclusivament com a mesura de flexibilitat per fer front als ajustos dels mercats.

Martorell major productor a Espanya

Entre gener i novembre d’aquest any, la producció ha crescut un 8,3% i s’han fabricat un total de 450.415 vehicles, 34.795 més que en el mateix període de l’any passat. Després de sis anys consecutius de creixement, la producció a Martorell ha assolit els nivells més alts des de l’any 2002. Actualment, a Martorell es produeixen tres models: l’Ibiza (Línia 1), el León (Línia 2) i l’Audi Q3 (Línia 3).

La Línia 1 compta amb dos torns de producció mentre que les línies 2 i 3 disposen de tres torns. A més, durant l’any 2015 s’han establert 53 torns addicionals en cap de setmana per respondre a l’increment de la producció sobre la previsió inicial.
Font: Ajuntament de Martorell

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here