L’objectiu 20/20 és el pilar de la campanya del Partit Popular per les eleccions al Congrés dels Diputats. Ho ha explicat, aquest divendres, el número 6 de les llistes per Barcelona, Manuel Reyes, en un acte a la seu dels populars a Martorell. Sota el lema España en serio, es comprometen a estudiar una reforma del sistema de finançament autonòmic la propera legislatura
L’aposta del Partit Popular és que l’any 2020 hi hagi 20 milions d’espanyols amb un lloc de feina estable i de qualitat, el que denominen objectiu 20/20. “La millor política social que pot dur a terme qualsevol govern”, ha dit Manuel Reyes, qui ha afegit que “han estat quatre anys difícils per la situació que ens vam trobar en arribar al govern, amb la destrucció de 3,5 milions de llocs de feina i al límit del rescat, però gràcies a l’esforç col·lectiu i a les reformes empeses pel PP, hem aconseguit crear un milió de llocs de treball i n’hem millorat l’horitzó”.

Sobre el procés sobiranista, el número 6 per Barcelona ha afirmat que “el govern espanyol no ha cedit al xantatge separatista i ha gestionat el desafiament d’Artur Mas i Oriol Junqueras de forma seriosa i responsable”. Per Reyes, “Mariano Rajoy ha continuat sent el president de tots els espanyols, aportant més de 50.000 MEUR a Catalunya per pagar a proveïdors i Pimes, mentre la Generalitat frenava l’economia i es gastava el pressupost en el seu camí cap a Ítaca”.

El popular ha asseverat que sempre han estat “favorables a estudiar una reforma del sistema de finançament autonòmic” i que, en la propera legislatura, un dels seus compromisos serà revisar-lo per “garantir la igualtat entre els espanyols i la distribució equitativa de la riquesa entre comunitats”.

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here