El candidat d’Unió, que va visitar aquest diumenge la Fira de la Puríssima de Sant Boi, considera que els partits espanyols han de ser els “més interessats” en assumir aquesta proposta

El número dos a les llistes d’Unió al Congrés, Josep Sánchez Llibre, va visitar ahir per la tarda la Fira de la Puríssima de Sant Boi. En declaracions als mitjans, Sánchez Llibre va explicar que sense estabilitat econòmica és impossible crear llocs de treball i ha recordat que “en aquests moments ni a Catalunya ni a Espanya hi ha estabilitat política, per aquest motiu per a Unió una de les coses que s’ha de resoldre és aconseguir aquesta estabilitat política”.

Sánchez Llibre va dir també que si no hi ha estabilitat económica hi hauran més desigualtats i per això Unió planteja la solució per resoldre “el contenciós entre Catalunya i Espanya” mitjançant aquesta Disposició Addicional que té dos plantejaments fonamentals: el reconeixement de la realitat nacional catalana i el concert fiscal com tenen els vascos.

“Les forces majoritàries espanyoles, tant el PP com el PSOE, i les foces emergents haurien de ser les més interessades per aconseguir aquesta estabilitat política” va dir Sánchez Llibre, qui també va alertar que de no fer-ho “poden portar a Espanya a la ruina”.

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here