L’alcaldessa de Castelldefels retreu al PP que anunciés la represa dels treballs en un acte de campanya del candidat Jorge Fernández Díaz

L’alcaldessa de Castelldefels, Candela López, va lamentar ahir des de La Xarxa que el PP anunciés en un acte de campanya la represa de les obres del tercer tram del Passeig Marítim. L’Ajuntament no ha rebut cap notificació oficial que els treballs es reprenen demà passat “el senyor Jorge Fernández Díaz va venir a mentir dient que havia estat culpa de l’Ajuntament que havíem aturat les obres quan no tenim cap responsabilitat sobre aquestes obres. Basar la seva política a mentir, a no respectar la ciutadania, és vergonyós”.

López va afegir que “les obres del Passeig Marítim han estat aturades per ordre del Ministeri de Medi Ambient per unes desavinences que tenia amb el Ministeri d’Hisenda. És a dir, per un problema entre dos ministeris del mateix govern de l’Estat, no li quadraven 4.500 euros de les obres i això és el que va fer que les aturessin”.

L’alcaldessa de Castelldefels també va carregar contra l’anterior equip de govern, del PP, per la gestió que en va fer de la zona blava a la platja. Ara el consistori haurà de pagar, en dos anys, 800 mil euros a l’empresa concessionària per indemnitzar-la pels canvis que es van introduir en l’àrea d’aparcament de pagament de la ciutat. “Va ser una mala gestió i previsió de l’equip anterior. També sabem que la dreta, el PP, aposta per la gestió privada i va buscar una empresa, en aquest cas Valoriza, que és la que va implementar la zona blava a la platja”.

Sobre la ubicació del futur tercer CAP de la ciutat, López va anunciar que “continuem treballant per veure quines possibilitats tenim i treballarem amb la ciutadania per saber quina és la millor ubicació. No hem desistit del tercer CAP. Continua sent una prioritat del govern municipal. Hem desistit d’ubicar-lo al barri de Vista Alegre però estem buscant una nova ubicació a la ciutat”.

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here