Donem continuitat a la nova subsecció dedicada al món casteller del Baix Llobregat, #BaixCastells. El col.laborador d’elBaix.cat, Arnau Garcia Gibert, informa de la jornada castellera més rellevant d’aquest pont de la Puríssima

Els Grocs de Castelldefels fan la seva millor actuació com a locals, a la Fest major d’Hivern de la ciutat. Han descarregat tres castells de 7 pisos, cosa que no feien «a casa» des del 1994, i aquest cop han estat dos 3 de 7, un d’ells amb agulla per primera vegada, i un 4 de 7.

La setmana passada, però, ja va ser de rècord per la colla de Castelldefels, ja que van aconseguir descarregar la clàssica de 7 fora de casa. Per tant, acaben la temporada amb molta empenta, encara que moltes colles ja reservin les seves actuacions per la vinent. A més, ja van lluir el 3 de 7 fa dues setmanes a la Trobada de les colles de l’Eramprunyà.

No estan de vacances, tampoc, els Encantats de Begues, que també han participat a la Festa Major. Després de sumar-se, fa poc, al mapa de les colles de 7, han repetit el seu 3 de 7 a Castelldefels. També han donat color a la jornada i han contribuït a les pinyes els castellers de Gelida.

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here