El Secretari General de PSC, Miquel Iceta, afirma que els socialistes són l’única opció que suposarà un canvi autèntic de cara el 20D, en una visita a Castelldefels

El líder socialista va treure ferro al fet que forces emergents i l’independentisme puguin erosionar els seus resultats, però va lamentar que el desgast del PSOE al seu feu històric, el Baix Llobregat, es deu a que «molts sector associen la crisi al govern de Zapatero»

Malgrat l’emergència d’En Comú o Ciutadans, Iceta es va mostrar optimista de recuperar la primera posició al Baix Llobregat, que va perdre el 27S.

El socialista va atacar la confluència d’esquerres, i va dir que «abans del 27S semblava que els de Podem ens havien de superar, i no van superar ni els resultats d’ICV»

La solució per Catalunya

A més de «l’únic vot que portarà un canvi real», Miquel Iceta va afirmar que és «l’únic partit que representarà una solució al problema català», i va apostar per portar el Senat a Barcelona «com a mostra de pluralitat i diversitat de l’Estat». A més, creu que el trasllat seria un primer pas per la reforma de la càmera.

Finalment, el líder del PSC va negar una complicitat amb l’esquerra alternativa per fer un referèndum pactat. Va recordar que la seva proposta de reforma de la Constitució es sotmetria a referèndum i va dir que «prefereix votar una reforma que una separació».

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here