Josep Vendrell i Pilar Eslava, números 3 i 13 respectivament de la candiatura En Comú Podem, van tenir l’ocasió de compartir moments amb representants d’entitats i veïns i veïnes, durant la Fira de la Puríssima de Sant Boi. La confluència d’esquerres també va fer pública la llista de 10 propostes per millorar el Baix Llobregat des del Congrés

Coincidint amb la campanya electoral, la Fira de la Puríssima d’enguany ha vist desfilar candidats de diverses formacions polítiques, també d’Iniciativa per Catalunya Verds, partit que forma part de la candidatura En Comú Podem.

Tant la Pilar Eslava, que va visitar Sant Boi el primer dia de fira, com el Josep Vendrell que ho feia el darrer, van poder copsar l’essència d’una mostra amb arrels profundes vinculades amb l’agricultura i la defensa de la terra.

Els dos candidats d’En Comú Podem per a les pròximes eleccions generals del 20D van coincidir en assenyalar, que després dels canvis que es van produir a molts municipis com Barcelona i Madrid el passat 24 de maig, “aquesta transformació s’ha d’estendre i la força de la gent treballadora ha de ser el bastió per derrotar el PP”.

La Pilar Eslava és Tinenta d’Alcalde de l’Àrea d’Igualtat i Drets Socials i Regidora d’Educació a l’Ajuntament del Prat de Llobregat. És una dona compromesa amb la defensa de la justícia social, el municipalisme, el feminisme i el medi ambient, sense oblidar-nos de la cultura i el seu compromís en una educació pública de qualitat.

Activista social des de fa molts anys, en la defensa de les persones més vulnerables i del Baix Llobregat allà on sigui. “La nostra historia de compromís social i col•lectiu i els drets culturals i educatius són aliats imprescindibles per transformar la societat”, afirmava Eslava.

Josep Vendrell, ha estat diputat del Parlament de Catalunya per ICV-EUiA en el mandat 2011-2015 i ara es presenta en aquestes eleccions que són un oportunitat històrica d’acabar amb el bipartidisme i avançar en el canvi polític.

En en els moments de conversa amb entitats i ciutadania que va anar tenint al llarg de la passejada de dimarts per la fira, va demanar la confiança de la gent cap a la candidatura de confluència d’En Comú Podem i va assegurar que els seus representants que resultin escollits aniran al Congrès a “recosir la majoria social catalana pel canvi i posar fi als 4 anys d’un govern reaccionari”. “És l’hora del canvi real, de la justícia social i de la revolució democràtica”, va afegir.

Les 10 propostes d’En Comú Podem per al Baix Llobregat 

  

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here