Divendres 11 de desembre, entre les 19 i les 22 h, en el marc de la Mostra d’Entitats i la Fira Avícola, se celebrarà una nova edició del Chicken’s Run pels carrers i places de la ciutat baixllobregatina
Si tens entre 12 i 18 anys, inscriu-te i participa! Les inscripcions es poden fer al CEM Estruch o al Lloro, en horari d’obertura dels centres. Els menors de 18 anys hauran de portar l’autorització omplerta i signada pels pares.
Les places són limitades a 200 participants. El criteri d’inscripció serà per ordre d’arribada.

El punt de trobada serà la sala d’actes de la Mostra d’Entitats, on es facilitarà a tots i totes les participants la samarreta de la Chicken’s Run, una polsera identificativa i informació sobre els punts de prova. 

Els i les participants disposen d’1.30h per superar totes les proves del recorregut.

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here