L’encesa la setmana passada dels llums de Nadal va inaugurar la campanya d’aquestes festes al municipi d’Esplugues. Amb la participació de la Unió de Botiguers i Comerciants d’Esplugues (UBiCE) i les associacions de veïns de Can Clota, Can Vidalet, el Centre, el Gall i la Plana-Montesa, 40 carrers de la ciutat es van omplir de llums nadalencs que acompanyaran l’aposta decidida del comerç local per a ser el comerç que esculli la ciutadania per a les compres nadalenques

Aquest any, l’Ajuntament ha invertit 58.103,97 euros en instal·lació, muntatge i desmuntatge, més el 33% del lloguer dels elements decoratius, que ascendeix a 5.700 euros. La resta del pressupost prové de la contribució dels botiguers i de les vendes de la Loteria de la Llum, amb el número 46.165. A més de contribuir a l’enllumenat públic nadalenc, comprant participacions d’aquesta loteria, la ciutadania col·labora amb el Programa d’Aliments de la ciutat.

Descomptes per comprar a Esplugues

Aquest Nadal, els clients de les botigues podran gaudir d’importants descomptes orientats a afavorir el comerç local. Des del 16 de novembre al 5 de gener, els establiments adherits a la campanya de l’UBiCE obsequiaran els seus clients amb vals de 5 i 20 euros, uns tiquets de descompte per a properes compres. Es calcula que es repartiran 80.000 euros en tiquets.

Un Nadal amb cuina de mercat

Els productes frescos i de mercat també tindran preferència aquest Nadal a Esplugues: al Mercat de Can Vidalet hi haurà més de 250 ofertes i, per cada compra realitzada, la clientela entrarà en un sorteig de cinc vals de 300 euros. Aquesta campanya tindrà lloc del 6 de desembre al 5 de gener i el sorteig es farà al mateix mercat, el 7 de gener a les 18 h.

Per la seva banda, el Mercat Municipal La Plana obrirà les seves portes durant les festes amb un horari especial:

Dimecres 23: de 8 h a 20 h
Dijous 24: de 8 h a 14 h
Setmana de Cap d’Any: cada dia, horari de matí de 8 h a 14 h

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here