Després de fer una retransmissió vía Twitter aquest diumenge de La Marató a Sant Just Desvern (amb els hashtags #LaMaratoTV3 i #BaixLlobregat), avui fem un repàs de La Marató a d’altres localitats de la comarca

Enguany la 24a edició de La Marató es va dedicar a recaptar diners per a la investigació de la diabetis i l’obesitat, i va superar els 7 milions d’euros de recaptació.

Al Baix Llobregat van ser moltes les poblacions que es van sumar a la gran Diada de la solidaritat de Catalunya. 

Martorell es va bolcar amb La Marató de TV3 en una munió d’actes solidaris

Martorell va participar activament durant aquest cap de setmana en els diversos actes solidaris que es van organitzar amb motiu de La Marató de TV3.

La majoria d’actes que es van fer van recaptar fons i en els propers dies es podrà confirmar la xifra definitiva recaptada aquests dies al municipi. 

A la plaça de les Hores, l’Associació de Veïns del Pont del Diable va duur a terme la VII edició del Cuina i Mercat Solidaris. Es van recollir plats cuinats i aliments que, tant particulars com establiments de la població, van aportar. Després es van repartir les racions en carmanyoles, que es van posar a la venda, i la recaptació va ser destinada a La Marató de TV3.

L’auditori del Centre Cultural es va omplir de gom a gom per gaudir d’una marató de teatre, música, dansa, màgia i teatre. Un espectacle molt aplaudit per als assistents i que també va servir per comprovar el bon estat de salut de l’Aula de Teatre martorellenca, que va organitzar l’acte.  

Dissabte, una quinzena de persones van fer un busseig esportiu gratuït a la piscina del CE La Vila, una activitat promoguda per Yahoo, Club de Submarinisme de Martorell. També dissabte, a El Progrés, la Banda Simfònica va fer el tradicional Concert de Nadal i la recaptació es va destinar a La Marató de TV3.

I l’Associació de Mares i Pares d’Alumnes (AMPA) de l’escola Vicente Aleixandre va recaptar, fa quinze dies, uns 1.600 euros per La Marató de TV3 amb un seguit d’activitats amb el lema Mou-te amb el Vicente.

Un any més, Sant Feliu va col.laborar activamente amb La Marató

Durant la jornada hi va haver diferents activitats obertes a la ciutadania per tal de recaptar fons i col·laborar amb aquesta iniciativa solidària.

Una de les activitats que es va duur a terme durant tot el dia va ser la proposta “Una passa de gegant” que van organitzar les Colles de Geganters de Sant Feliu. Des de les 9 h del matí i fins a les 15 h, els gegants van anar fent passes per la plaça de la Vila cada vegada que algú feia una donació en benefici de La Marató.

D’altra banda, l’associació CRIDEM Educa va participar en la iniciativa aquest diumenge amb la proposta de jocs tecnològics a la plaça de la Vila. La recaptació que  també es va destinar a La Marató.

A més, el diumenge 29 de novembre ja es va fer a la Sala Ibèria el “Ball per a La Marató de TV3”, organitzat per l’Associació Balls d’Envelat, una altra activitat amb què Sant Feliu va participar en la iniciativa solidària.

Pedalades per La Marató amb el Consell Esportiu del Baix Llobregat 

Amb el suport dels Ajuntaments de Sant Joan Despí, Esplugues de Llobregat, Cornellà de Llobregat i Sant Just Desvern, i en col·laboració amb la Marató de TV3 el Consell Esportiu va organitzar diumenge al matí al Parc Ciclista del Llobregat un seguit d’activitats solidàries.

Es va poder seguir el desenvolupament de la jornada amb el hashtag #ciclismefamiliar.

Les activitats que es van desenvolupar  van ser:

– Pedaleja per la Marató de TV3, de 9 a 13h

Es van fer voltes al circuit del Parc Ciclista per acumular km. Es van sumar tots els km que el ciclistes usuaris van fer aquell dia.

– Aprèn a anar en bici per adults, de 10.30 a 11.30h

Es van realitzar exercicis i activitats per treballar l’equilibri i la coordinació amb la bici. 

– Aprèn a anar en bici per infants, de 11.30 a 12.30h

Es van realitzar activitats i jocs per treballar l’equilibri, la coordinació i l’habilitat amb la bicicleta. 

Totes les activitats van ser gratuïtes. Només s’havia de pagar l’entrada al Parc Ciclista o fer un donatiu i tots els diners recaptats van ser lliurats a la Marató de TV3.

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here