Díez es va imposar al mallorquí Jaume Antoni Munar per 6-4, 3-6 i 6-4, i Torró a la gallega Lourdes Domínguez per 2-6, 7-6 (5) i 1-0 que va haver de retirar-se per molèsties musculars
Sant Joan Despí ha acollit, del 14 al 20 de desembre, el Campionat d’Espanya Abosolut disputat a les instal·lacions del Tennis Sant Joan Despí. 

Els nou campió i campiona d’Espanya, després de les finals d’ahir 20 de desembre, són el malagueny amb passaport canadenc Steven Díez en categoria masculina i l’alacantina Tita Torró en femenina. Díez, nombre 384 del rànquing ATP, va derrotar a la final a la gran sorpresa del campionat, el mallorquí de 18 anys Jaume Antoni Munar per 6-4, 3-6 i 6-4. 

Díez ja coneixia el títol en categories inferiors, però mai havia aconseguit l’absolut. El seu rival ha estat la gran sorpresa del campionat, després d’eliminar al cap de sèrie número 1, Tommy Robredo. L’actual campió d’Espanya júnior somniava amb fer el doblet com a campió absolut, quelcom que només ha aconseguit Manolo Orantes al 1967.

Per la seva banda, Tita Torró, 127 del rànquing WTA, i de fa poc resident a Cornellà, es va proclamar campiona després de derrotar a la cap de sèrie número 1, la gallega Lourdes Domínguez, que va haver de retirar-se per molèsties musculars. El resultat va ser de 2-6, 7-6 (5) i 1-0. Torró suma el seu segon títol de campiona d’Espanya després de l’aconseguit el 2012. 

En dobles sí que es van proclamar campions els perdedors de les finals individuals. Munar va aconseguir el títol fent parella amb Marc López, que es van imposar 6-3, 7-5 a Sergio Martos i Pol Toledo.
Lourdes Domínguez, amb Aranxa Parra, es van imposar 6-2, 6-3 a Ivonne Cavallé i Olga Sáez. Entre final femenina i masculina es va fer una exhibició de tennis en cadira de rodes.

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here