El Mag Maginet, l’ajudant dels Reis Mags d’Orient a Cornellà, ja ha obert les portes del seu laboratori, ubicat a la Torre de la Miranda, que podeu visitar aquesta tarda i els dies, 27, 28, 29 i 30 de desembre

Els nens i nenes tenen l’oportunitat de veure les pocions màgiques, les eines i els aparells amb els que el Mag estudia la posició dels astres i els estels.

El laboratori és, a més, un observatori privilegiat des d’on el patge reial controla tota la ciutat. Podreu conèixer com s’ho fa, el Mag Maginet, per esbrinar com hi arriben i en quin mitjà de transport Ses Majestats Melcior, Gaspar i Baltasar.

Per motius de seguretat l’aforament està limitat a 144 persones per dia (12 sessions d’aproximadament 15 minuts cadascuna per a un màxim de 12 persones per sessió) . L’horari de visita és de 17 h a 20 h de la tarda. Només pot pujar un adult per cada nen/a.

Per tal de visitar el laboratori del Mag Maginet cal agafar tanda d’accés. A partir de les 16.30 h, a les 144 primeres persones (màxim tants adults com a infants) que arribin a la cua de la Torre de la Miranda, se’ls facilitarà un tiquet d’ordre d’entrada per poder accedir de manera organitzada a l’espai.

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here