La iniciativa compta amb un complet programa d’activitats amb espectacles, festes infantils, xocolatades, berenars, titelles, la cavalcada del Pare Noel, espectacles de circ, patges reials… i culminarà amb la gran Cavalcada de Reis 2016
“Viu la màgia del Nadal comprant a Castelldefels”. Amb aquest lema, l’Ajuntament de Castelldefels, a través de l’àrea de Comerç, ha posat en marxa la campanya nadalenca 2015 per promocionar el comerç local i el consum a la ciutat. 

La iniciativa compta amb un complet programa d’activitats que ja es van iniciar la setmana passada, espectacles infantils, xocolatades, berenars, titelles, la cavalcada del Pare Noel, espectacles de circ, patges reials… i culminarà amb la gran Cavalcada de Reis 2016!

Aquesta setmana la campanya continúa amb altres espectacles infantils, cercaviles, xocolatades i titelles a diferents carrers i places de Castelldefels. 

Un dels objectius de la campanya de comerç és dinamitzar tot el sector comercial de la ciutat, per fer arribar el nadal a qualsevol racó de Castelldefels.

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here