El Palau Municipal d’Esports Juan Carlos Navarro de Sant Feliu de Llobregat, acollirà el dissabte 2 i el diumenge 3 de gener una nova edició de la Copa Federació, que enguany aplega els millors equips classificats al final de la primera volta de les categories femenines del campionat català júnior preferent i Copa Catalunya. La competició està organitzada per la Federació Catalana de Basquetbol juntament amb el CB Santfeliuenc i l’Ajuntament de Sant Feliu

Dissabte dia 2 de gener al matí es disputaran les semifinals de la Copa Federació Júnior Preferent. A les 10.30 h jugaran l’Snatt’s femení Sant Adrià i el CBF Cerdanyola i, a les 12.30 h, s’enfrontaran en la segona semifinal el Citylift Geieg Unigirona i el Platges de Mataró. 

A la tarda serà el torn de les semifinals de la Copa Federació de Copa Catalunya. A les 17 h, jugaran el Geieg i el Bàsket Almeda i, a les 19 h, disputaran la segona semifinal el Joventut Les Corts i el Barça CBS.

El diumenge 3 de gener es jugaran les finals entre els guanyadors de les dues semifinals. A les 17 h es disputarà la final de categoria Júnior Preferent i, a les 19 h, la de Copa Catalunya.
L’entrada per a tots els partits serà gratuïta.

Més informació a www.basquetcatala.cat
  

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here